Werner Janssenswillen treedt op als zanger en accordeonist.

Hij werd geboren op 3 december 1967 in Neerpelt.

Als van in zijn kinderjaren was er de liefde voor muziek.

Zo begon hij op zijn 7e jaar met accordeon. Hij leerde zichzelf allerlei deuntjes en speelde in familieverband samen met zijn broer. Zijn repertoire groeide verder en eind jaren ’80 breidde hij zijn muziektalent uit met keyboard en zang en hij ging spelen voor een groter publiek.

In 2004 is er op vraag van velen de eerste full-cd gekomen. Hierop stonden mooie covers die een beetje in de vergeethoek waren geraakt zoals ‘Somewehere between’ en een ‘Fats Domino Medley’ alsook 2 eigen geschreven nummers.

4 jaar later kwam de 2e CD ‘Herinneringen’. Hierop staat onder andere een nummer van Nat King Cole waar hij een eigen tekst op geschreven heeft. Dit nummer ‘Mooie leuke zomer’ is in 2016 uitgebracht als single en hiermee heeft hij 4 weken in de Vlaamse Radio 2 Top 50 gestaan.

In december 2014 is de 3e CD ‘Voor moeder’ uitgekomen met nummers in 4 talen en waarbij hij zelf accordeon heeft ingespeeld. Voor 2 nummers heeft hij samengewerkt met een jeugdkoor. Deze CD is een luister-cd met 11 bekende en minder bekende nummers, o.a. van Louis Neefs, Rocco Granata, Johnny White, Louis Armstrong en een oud Mexicaans lied.

Van ‘Mijn vriend Benjamin’ is een clip gemaakt en zowel deze clip als de clip van ‘Mooie leuke Zomer’ heeft men dikwijls kunnen bekijken op Ment TV.

Er zijn reeds plannen voor een volgende cd enkel met accordeonmuziek omdat dit nog steeds zijn grote passie is.

Ook wordt er volop gewerkt aan een kerstsingle met een eigen geschreven tekst en zal er ook nog een zomersingle uitgebracht worden.

Werner treedt op op allerlei feesten, communiefeesten,partijen en evenementen. Door zijn gevoelig repertoire wordt hij zelfs op regelmatige basis geboekt voor trouwfeesten, begrafenissen en andere gebeurtenissen.  Voor verdere info en boekingen kan je hem bereiken op werjan@skynet.be , telefonisch op 0478/450.960 of via de website www.werjan.be       www.werjan.com